Verkoop

Verkoop

Een hondenleven lang – deel 1 (puppy), geschreven door Sam Turner en Martine Burgers

Beschrijving

Osteopaat Martine Burgers en etholoog/trainer Sam Turner nemen je in deze serie mee in hun visie op het begeleiden van een hond gedurende zijn leven.

Wat deze serie onderscheidt van andere boeken over (jonge) honden, is dat er zowel met een trainingstechnische, als met een therapeutische blik gekeken en geschreven is.

Doordat de osteopaat en trainer hun krachten bundelen, krijgt je pup de grootst mogelijk kans om uit te groeien tot een gezonde, goed in balans zijnde hond die met veel zelfvertrouwen door de wereld gaat. Wanneer je de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling en belastbaarheid van je hond in acht neemt bij de opvoeding en wanneer je trainingsuitdagingen biedt, kun je het maximale resultaat behalen.

In boek 1 ‘Elke pup een goede start’ bespreken Martine en Sam de ontwikkelingsfases van de pup. Vanaf de dracht tot de leeftijd van 6 maanden wordt je meegenomen in hun mentale en fysieke ontwikkeling. Hoe groeit de pup? Hoe leert de pup? Hoe signaleer je dat je pup meer of andere begeleiding nodig heeft? En hoe kun je je begeleiding zo optimaliseren dat je pup zijn beste zelf kan zijn en zo goed mogelijk kan functioneren in onze maatschappij?

Het is helaas niet mogelijk om dit boek direct via de website te bestellen.

Heeft u interesse in dit boek? Neem dan contact met mij op. ‘Een hondenleven lang – deel 1’ is op voorraad en kan direct, na betaling, verstuurd of afgehaald worden.