Lichaamsbewustzijn

Lichaamsbewustzijn

In deze groepsles, van maximaal 3 hond-eigenaar combinaties, gaan we aan de slag met het lichaamsbewustzijn van de hond en bewustwording van de omgang met de hond. Wij gebruiken hiervoor onder andere coördinatie- en balansoefeningen, denk bijvoorbeeld aan: beheerst over obstakels heen lopen, slalommen, het gebruiken van balanskussens etc. Zo worden de honden zich bewuster van hun lichaam en de beweging daarvan, wat bij onzekere honden kan zorgen voor meer zelfvertrouwen en bij drukkere honden juist voor meer zelfbeheersing en rust. Tegelijkertijd ben je aan het samenwerken, leer je jouw hond beter kennen en versterkt dit jullie band.

Deze cursus is voor alle honden, rassen én leeftijden geschikt, de oefeningen worden namelijk altijd aangepast aan het niveau en de mogelijkheden van hond en eigenaar.

Deze cursus bestaat uit 10 lessen, van 35 minuten per les.

Kosten: Klik hier voor de tarieven.

Start: mei 2023 (zie agenda)

Dag en tijd: dinsdag om 19:00 uur.

Locatie: Ridderkerk

Deze lessen zijn ook los te volgen als privéles.

Inschrijven kan door dit inschrijfformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@evelinehondengedrag.nl, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Groepslessen

Vanaf maart 2023 gaan er nieuwe groepslessen starten. In de groepslessen gaan we met maximaal 4 hond-eigenaar combinaties aan de slag. In de lessen worden verschillende onderwerpen behandeld. Deze onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn: wandelen aan de slappe lijn, omgaan met afleiding en drukte, meer uitdaging (verrijking) bieden tijdens de wandeling. Maar dit kunnen ook gehoorzaamheidsoefeningen […]

Lees meer...

Praktijklessen

EHG biedt verschillende praktijklessen aan. Naast Individuele training (1 op 1 les), worden er ook groepslessen en themalessen gegeven. Deze lessen zijn nog volop in ontwikkeling. Interesse in een les? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Lees meer...

Individueel uitlaten

Gaat u een dagje weg? Of werkt u tot ’s avonds laat? En wilt u uw hond in zijn/haar vertrouwde omgeving laten, maar wel zorgen dat uw geliefde viervoeter aan zijn/haar beweging en behoeftes komt? Dan is mijn privé-uitlaat een optie voor u! Uw hond blijft gewoon lekker thuis en ik kom één of meerdere […]

Lees meer...