Groepslessen

Groepslessen

In de groepslessen gaan we met maximaal 4 hond-eigenaar combinaties aan de slag. In de lessen worden verschillende onderwerpen behandeld.

Deze onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn: wandelen aan de ontspannen lijn, omgaan met afleiding en drukte, meer uitdaging (verrijking) bieden tijdens de wandeling. Maar dit kunnen ook gehoorzaamheidsoefeningen zijn zoals bijvoorbeeld blijven en hier komen (met en zonder afleiding).

Er is ruimte voor eigen inbreng van de deelnemers, het gaat tenslotte om wat jullie willen leren en nuttig vinden.

Hondentraining

Groepslessen

In de groepslessen gaan we met maximaal 4 hond-eigenaar combinaties aan de slag. In de lessen worden verschillende onderwerpen behandeld. Deze onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn: wandelen aan de ontspannen lijn, omgaan met afleiding en drukte, meer uitdaging (verrijking) bieden tijdens de wandeling. Maar dit kunnen ook gehoorzaamheidsoefeningen zijn zoals bijvoorbeeld blijven en hier komen (met […]

Lees meer...

Praktijklessen

EHG biedt verschillende praktijklessen aan. Naast Individuele training (1 op 1 les), worden er ook groepslessen en themalessen gegeven. Deze lessen zijn nog volop in ontwikkeling. Interesse in een les? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Lees meer...

Individueel uitlaten

Gaat u een dagje weg? Of werkt u een lange dag? En wilt u uw hond in zijn/haar vertrouwde omgeving laten, maar wel zorgen dat uw geliefde viervoeter aan zijn/haar beweging en behoeftes komt? Dan is individueel uitlaten een optie voor u! Uw hond blijft gewoon lekker thuis en ik kom één of meerdere keren […]

Lees meer...