Individueel uitlaten – Oppas aan huis

Individuele uitlaatservice en oppas aan huis

Gaat u een dagje weg? Of werkt u tot ’s avonds laat? En wilt u uw hond in zijn/haar vertrouwde omgeving laten, maar wel zorgen dat uw geliefde viervoeter aan zijn/haar beweging en behoeftes komt? Dan is mijn oppas-service een optie voor u! Uw hond blijft gewoon lekker thuis en ik kom één of meerdere keren langs (afhankelijk van de tijd dat u weg bent en de behoeftes van de hond) om uw hond uit te laten, indien gewenst een langere wandeling, en eventueel te voeren en te voorzien van een hersenwerkspelletje. Zodat hij of zij voldaan kan wachten op uw terugkomst!

Ook is individueel uitlaten mogelijk. Ik laat uw hond uit in de vertrouwde omgeving of neem hem/haar mee naar een losloopgebied. Tijdens deze wandeling kan ik, indien gewenst, gelijk een stukje training toevoegen. Meerdere honden op één adres is uiteraard ook mogelijk.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Groepslessen

Vanaf maart 2023 gaan er nieuwe groepslessen starten. In de groepslessen gaan we met maximaal 4 hond-eigenaar combinaties aan de slag. In de lessen worden verschillende onderwerpen behandeld. Deze onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn: wandelen aan de slappe lijn, omgaan met afleiding en drukte, meer uitdaging (verrijking) bieden tijdens de wandeling. Maar dit kunnen ook gehoorzaamheidsoefeningen […]

Lees meer...

Praktijklessen

EHG biedt verschillende praktijklessen aan. Naast Individuele training (1 op 1 les), worden er ook groepslessen en themalessen gegeven. Deze lessen zijn nog volop in ontwikkeling. Interesse in een les? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Lees meer...

Individueel uitlaten

Gaat u een dagje weg? Of werkt u tot ’s avonds laat? En wilt u uw hond in zijn/haar vertrouwde omgeving laten, maar wel zorgen dat uw geliefde viervoeter aan zijn/haar beweging en behoeftes komt? Dan is mijn privé-uitlaat een optie voor u! Uw hond blijft gewoon lekker thuis en ik kom één of meerdere […]

Lees meer...